Bestuur

Maak kennis met het bestuur van de Geboortenis.

Nienke Stoop – Algemeen bestuurslid

Als Arts – Acupuncturist, gespecialiseerd in Integrale Gezondheid, stond ik aan de wieg van de Geboortenis; het was liefde op het eerste gezicht! Sindsdien zet ik mij in voor de realisatie van onze gemeenschappelijke droom; een centrum voor Integrale Geboortezorg.

Gedurende de zwangerschappen en geboortes van mijn drie zoons (2004-2008) ervoer ik grote bewondering voor wat er zich allemaal in mijn lichaam en geest afspeelde. De band die ik in deze periode voelde groeien met mijn kinderen versterkte mijn vertrouwen in een goed verloop van de bevalling. Ik wens aankomende ouders datzelfde vertrouwen toe, en hun kinderen een veilige, gezonde en liefdevolle start. Ik ben de mensen die mij gedurende mijn zwangerschappen en bevallingen hebben begeleid en ondersteund diep dankbaar!

Vanuit mijn praktijk Lotus Coach&Consult  bied ik stellen met een kinderwens en zwangeren zorg gericht op het vergroten van vitaliteit, veerkracht en integrale gezondheid.

Het zelfvertrouwen van kinderen ontwikkelt zich voor mijn gevoel reeds in de baarmoeder en krijgt een belangrijke impuls gedurende de geboorte. Liefde is daarbij van groot belang. De zorg die ik bied aan moeder, vader en kind is gericht op het vergroten van vertrouwen, compassie en innerlijke rust, alsmede het ervaren van veiligheid in onszelf en in de wereld om ons heen. Fysiek welbevinden en vitaliteit zie ik daarbij als belangrijke ingrediënten die ik met behulp van hartcoherentie coaching, acupunctuur, (chinese) kruiden, supplementen en lichaamsoefeningen ondersteun.

Met mijn werk voor De Geboortenis wil ik een bijdrage leveren aan een liefdevollere wereld. Een wereld waarin mensen zichzelf vanuit vertrouwen en compassie kunnen ontwikkelen en hun talenten kunnen ontplooien.

Lees hier het interview met Nienke.

Stuur een mail.

Nienke Stoop is ook te vinden op  Twitter, Facebook en LinkedIn

Christine Derksen – Secretaris

In 2001 werd ik moeder en een paar jaar later heb ik de opleiding tot doula gevolgd in Toulouse, waar ik toen in de buurt woonde. Nu woon en werk ik in mijn geboortedorp Almen, tussen Zutphen en Lochem.

In mijn zwangerschaps-begeleiding staat bewustwording van de ouders centraal. Bewust contact met de baby, bewust moeder en vader worden. Als doula draag ik bij aan een veilige sfeer tijdens de bevalling, waardoor je helemaal in je vertrouwen en kracht kan gaan staan en in alle liefde je kindje kan verwelkomen.

Lees hier het interview met Christine.

Meer informatie is te lezen op Doulapraktijk Agathe.

Of stuur een mail.

Christine Derksen is ook te vinden op  Twitter, Facebook en LinkedIn

Karin Thomas – Boekhouder

Mijn naam is Karin Thomas en sinds 2014 ben ik als boekhouder betrokken bij de Geboortenis. Vanaf de zijlijn ben ik een stille getuige geweest van de ontwikkelingen die de Geboortenis doorgemaakt heeft. Als moeder van vier dochters weet ik hoe belangrijk het is om een vrije keuze te hebben tijdens het hele zwangerschaps- en geboorteproces en om de juiste begeleidende ondersteuning te ontvangen die zwangeren bekrachtigen in hun moederschap. In 2022 ben ik het bestuur van de Geboortenis komen versterken als penningmeester.

 

Naast boekhouder zijn geef ik ook readingen en meditatieworkshops via mijn praktijk Divine Heart www.divineheart.nl.